image image
V Lofts Amsterdam – Leefruimte van het appartement
V Lofts Amsterdam - Salon met haard
FROM AMSTERDAM WITH LOVE RESERVEER JE VERBLIJF

RESERVEER DIRECT EN BESPAAR

Bespaar 12% door direct te reserveren via deze website

RESERVEER DIRECT EN BESPAAR

Bespaar 12% door direct te reserveren via deze website

LEEF ALS DE AMSTERDAMMER

Als je de flexibiliteit van een appartement boven een hotelkamer verkiest, als je het soort reiziger bent die het leuk vindt om om te gaan met de locals, dan bent je bij ons aan het juiste adres!

Hotel V heeft haar gasten altijd aangemoedigd om te “leven als een Amsterdammer", dus zijn we er trots op om op zichzelf staande loftstudio’s aan te bieden die gelegen zijn in een gerestaureerd gebouw nabij het Hotel V aan het Frederiksplein.

Nu kun je thuiskomen in je eigen Amsterdamse appartement dat dagelijks door onze V-crew wordt schoongemaakt en onderhouden. Elke ruime studioloft is licht, privé en comfortabel, uitgerust met alles wat de moderne reiziger nodig heeft, inclusief een zithoek, een eethoek, een kitchenette, een kleine open haard en Wi-Fi.

Gelegen aan de rand van het centrum van Amsterdam en De Pijp, zijn de V-lofts een perfecte uitvalsbasis om het echte Amsterdam te verkennen. Als je met vrienden, familie of voor zaken reist, zijn onze design loftappartementen je "home away from home"- een oase in het midden van onze prachtige bruisende stad.

ONTDEK DE V LOFT

VOLG ONS

@HOTEL_V

Verzoek om toestemming voor het gebruik van cookies op deze site om je beter van dienst te kunnen zijn | Lees meer

OK NIET NU